ACNEWS

Túl hangosan szexelt a süket nő – Kilakoltatták

Pixabay
Pixabay
A süket nő, fogyatékossága miatt, nem is sejtette, hogy milyen hangos az ágyban. A szomszédjai panasza miatt, most kilakoltatták.
Hirdetés
Ad image

Különös eset történt: egy 37 éves süket nőt kilakoltattak lakásából a Szász-Anhalt tartománybeli Halle városában. Nem azért, mert tartozott a lakbérrel, hanem mert a szomszédait zavarta a négy fal közül kiszűrődő hangos szexzaj.

A bírósági dokumentum szerint két szomszéd aprólékos nyilvántartást vezetett minden olyan férfivizitről, amikor szexuális zajok hallatszottak a diszkreditált szomszédnál. A duó ezeket a panaszokat elküldte a hallei lakásszövetkezet illetékes bérbeadó irodájának. Az, először a bérlőnek szóló figyelmeztetéssel válaszolt, majd a házi béke tartós megzavarása miatt rendkívüli felmondással élt – írja krone.at.

Az első tárgyaláson a bíró a kilakoltatási keresetnek adott igazat. A Sindy K. nevű süket nő a bíróságon írásban a következőképpen reagált: „Nem szexelek minden férfival, aki meglátogat. De amikor szexelek, a fogyatékosságom miatt nem hallom, hogy milyen hangos. De ez sem tartozik a szomszédaimra.”

Az ügy végére még nem tettek pontot, de a süket nő esetétől, már most hangos a sajtó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés