ACNEWS

A 81 éves Joe Biden tudja a jó szex titkát

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Egy amerikai first ladykről szóló könyv szerint Joe Biden amerikai elnök azzal viccelődött a stábjának, hogy a hosszú és tartós házasság titka a jó szex.
Hirdetés
Ad image

A napokban jelenik meg  az „Amerikai nő – A modern first lady átalakulása Hillary Clintontól Jill Bidenig” című könyv, melyet a New York Times fehér tudósítója, Katie Rogers írt – írja a Guardian.

A könyvből az derül ki, hogy Biden amióta elnök, már visszafogottabban beszél a szexről, de korábban csak úgy sziporkáztak belőle a pajzán mondatok.

Biden 2004-ben úgy döntött, hogy nem indul az elnökjelöltségért, és ezt a döntést a segítői számára az tette egyértelművé, amikor Jill Biden egy olyan felsőrészes topban lépett be a szobába, amelynek hasára a „NEM” szót firkálták. A most 81 éves elnök még abban az évben azt mondta egy támogatói csoportnak, hogy nem nagyon érdekli az elnökjelöltség. „Inkább otthon szeretkeznék a feleségemmel, amíg a gyerekeim alszanak” – mondta.

„Joe visszaszorította nyilvános hálószobai kijelentéseit az elnökség megnyerése után, de a segítőinek azzal viccelődött, hogy a ‘jó szex’ a tartós és boldog házasság kulcsa, a felesége legnagyobb bánatára” – írja Rogers.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés