ACNEWS

Alekosz fekete hajú démonnal és a Grófnéval tölti a Valentin napot

Fotó: Nagy Alekosz / Facebook
Fotó: Nagy Alekosz / Facebook
Az ország amorózója három személlyel tölti a mai romantikus estéjét. De elárulta azt is, milyen mintát látott otthon Valentin napokon.
Hirdetés
Ad image

Alekosz már sok-sok éve elsőosztályú szórakozást nyújt minden magyarnak. Nő ügyei legendásak, a romantikához való hozzá állása pedig – mint minden más vele kapcsolatban,- sajátos.

A Héraklészra hajazó görög sztár most elárulta az AcNewsnak, hogyan áldoz Aphrodité ünnepén, hogyan viszonyul a Valentin nap kérdéséhez.

„Az édesapám romantikusabb alkat, mint én. Ő mindig virágot vitt édesanyámnak…. Mintát mutatott nekem gyermek koromban. Az a minta gondolkodtatott el, ami nyomán gondolkozom most a Valentin napról. Ezen a napon mindig előttem van a kép, ahogy anyámnak nyújtja a csokrot apám. És én is meg-meg állok a virágbolt előtt” – kezdte lapunknak Alekosz, aki felnéz az apjára.

„Ő a példaképem. És minden fiatalnak azt üzenem, hogy legyen a példaképe a saját apja. Nála nincs jobb minta.”

A hős amorózó azt elárulta nekünk, hogy kivel, illetve kikkel tölti el Valentin nap estéjét.

„A Grófnéval töltöm a mai estét, aki rendszeres vendég szokott nálam lenni. Illetve egy hölgy is ott lesz, akit a média csak „fekete hajú démonként” aposztrofál, akivel randevúztam egy pesti plázában. Ő már a Grófnéval is találkozott, hiszen ő dönti el, hogy ki felel meg nekem. Arisztokráciája okán, ő képes rálátni, ha valakit az anyagiak érdekelnek, vagy valóban szerelmet keres. A fekete hajú hölgy kilétét egyelőre fedje homály. A diplomáciai protokoll osztályon dolgozik. Külön kérése, hogy amíg nem fordul komolyabbra a kapcsolatunk, addig ne szerepeljen” – fejtette ki Alekosz.

„A Valentin napra az érdi kastélyban kerül sor: a Grófnéval, a fekete hajú démonnal, és Jimmyvel a Királlyal” -tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés