ACNEWS

Az igazi arckezelés a lelket is ápolja

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Egyre kevesebb idő jut önmagunkra, holott egy kiegyensúlyozott élethez ez elengedhetetlen. A szép arcbőrhöz pedig pár perc kell.
Hirdetés
Ad image

Az állandó rohanás, a szoros időbeosztás és a mindennapi kötelezettségek miatt sokan nem jutnak elegendő időhöz önmagukra. Slamovits-Horváth Beáta, az EverDerm Klinika tulajdonosa és a BEAuty Special arckezelés megalkotója is ismeri ezt a nehézséget, hiszen cégvezetőként szoros napirendet követ. Ezért hozta létre az egyedülálló BEAuty Special arckezelést, amely mindössze 45-50 perc alatt lenyűgöző megjelenést és azonnali eredményeket kínál.

Nem fordítunk önmagunkra időt

„Sokan nem tehetik meg azt, hogy a napi munkájukból, rutinjukból 2-3 órára kiszakadjanak, hiszen egy cég menedzselése teljeskörű feladat. Leginkább, ha az ember szeretne még a családjára is időt szakítani. Nagyon nehéz megtalálni az egyensúly, főleg egy családi vállalkozás esetén. Így igyekeztem egy olyan arcápolási kezeléskombinációt megalkotni, amely rövid idő alatt művel csodát velünk.” – mesélt Slamovits-Horváth Beáta a mindennapjairól.

Fotó: EverDerm

A rohanó mindennapok gyakran arra kényszerítenek bennünket, hogy gyors döntéseket hozzunk, és elfelejtsük, mennyire fontos az énidő és a szépségápolás. Azonban éppen ezen apró luxusok nélkül könnyen elveszíthetjük önmagunkat a napi hajtásban. Nem hiába, a saját magunkra fordított idő értékének felismeréséről szól a BEAuty Special kezelés. Bea jól tudja, hogy az élet gyors üteme miatt idő hiányában sokan kiiktatják a szépségápolást mindennapjaikból. A BEAuty Special azonban mindenkinek elérhetővé teszi a páratlan kényeztetést, ami kihozza belőle a legragyogóbb, csillogó ént. A kezelés nem csupán az arcbőrt kezeli, hanem egyúttal a lelket is ápolja, segítve a mindennapi stressz és fáradtság jeleinek pillanatok alatt történő megszűnését.

Percek kellenek a szép bőrért

A BEAuty Special egy olyan arckezelés, amely két különleges lépésből áll. Az első lépés a BTL, innovatív technológiáját alkalmazó Exilis nevű teljeskörű ránctalanítása. Ez az arckezelés azonnal látható eredményeket hoz, visszaadva az arc fiatalos kontúrját és életteli ragyogását.

A második lépés a Beauty Glow Smart kezelés, amely egy ragyogásfokozó, hidratáló arckezelés ultrahangos hatóanyag-bevitellel. Ebben a fázisban az arcbőr intenzív hidratálást kap, feltöltve a bőrt és biztosítva a szükséges hidratálást.

A BEAuty Special a szépség és a pihenés egyedi harmóniáját hozza létre mindössze 45 perc alatt. Nem szabad hagyni, hogy a rohanó mindennapok elvegyék az énidőt és a szépség pillanatait, mert a kényeztető, relaxáló pillanatokat mindenki megérdemli. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés