ACNEWS

Ázsia Expressz: „Haza se merjetek jönni a végéig” – üzenték Laky Zsuzsi lányai

Győzni megy Laky Zsuzsi és Dietz Guszti az Ázsia Expresszbe Fotó: TV2
Győzni megy Laky Zsuzsi és Dietz Guszti az Ázsia Expresszbe Fotó: TV2
A szépségkirálynő és férje Dietz Guszti ott lesz az Ázsia Expressz műsorában, akik nehezen hagyják itthon gyerekeiket és imádott kutyájukat.
Hirdetés
Ad image

Bár Laky Zsuzsi az utolsó Farm VIP műsorában a legnépszerűbb, legszerethetőbb versenyzőként menetelt a döntőig, mégsem ő, hanem Szabó Simon nyerte meg a 14 millió forintos fődíjat. Zsuzsi emberi hozzáállása, természetessége lenyűgözte a műsor szerkesztőit. Ezért kétség sem fért hozzá: őt és harcművész férjét, Dietz Gusztit elhívják az idei Ázsia Expressz című vetélkedőbe.

Zsuzsi izgul, Guszti nem

„Már csomagolunk, mert holnap este indul a gépünk. Hosszú út vár ránk, ugyanis előbb a Fülöp-szigetekre repülünk. Majd ha minden jól megy, Tajvanon folytatódik a verseny. A lányaink – Luca és Lujzi –viccesen azt mondták, ne merjünk hazajönni a vetélkedő végéig. Én nagyon izgatott vagyok, viszont Guszti szokása szerint halál nyugodt – újságolta Laky Zsuzsi az AcNews-nak. – A gyerekek egyébként a tavaszi szünetben Nagykanizsán lesznek a szüleimmel.” Dietz Guszti lapunknak elárulta: a Farm VIP alatt Zsuzsi távolléte nagyon megviselte őt. Étvágya sem volt, 6 kilót fogyott. Ezért örült, hogy most együtt vesznek részt a kalandokkal tűzdelt, legendás vetélkedőn.

Nyerni mennek

„Tudom, hogy a gyerekeimet nem zavarja majd a távollétünk, de azért ez a mi oldalunkról másképp van. De tudjuk, jó kezekben lesznek. Hiányozni fognak, ahogy a kutyám, Dagadt is. Kicsit aggódom érte, mert ő nagyon egygazdás, muszáj a pólóim közül néhányat itt hagyni neki – magyarázta Dietz Guszti. – Én mindenhová nyerni megyek, így az Ázsia Expresszbe is. Ott lesz a feleségem, egymást erősítve, támogatva legyőzünk minden nehézséget.” Bár még el sem indultak a sztárok az Ázsia Expressz úti célja felé, a Facebook oldalaikon máris elkezdődött a verseny. Laky Zsuzsi és Dietz Guszti a közösségi oldalán az alábbi üzenetben kérte a barátait, rajongóit, hogy szavazzanak rájuk.

„Kedves Barátaink, Ismerőseink!

Úgy alakult, hogy az Ázsia expressz 5. évadában mi is ott leszünk, részesei lehetünk ennek az óriási kalandnak! A műsor történetében először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 Play (tv2play.hu/azsia_expressz) oldalán vasárnap éjfélig adhatja le mindenki a szavazatát, hogy kiderüljön, melyik páros az, akinek a legtöbben szurkolnak az Ázsia Expressz idei kalandjában. A tét nagy, hiszen az eredményen múlik, hogy kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny. Megköszönjük ha gondoltok ránk, szurkoltok nekünk és akár segítetek pár szavazattal is.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés