ACNEWS

Biden esésgátló cipőket kapott – VIDEÓ

Hatalmasat zakózott Biden. Megint. Fotó: Youtube
Hatalmasat zakózott Biden. Megint. Fotó: Youtube
Joe Biden amerikai elnököt "divatikonnak" nevezték, mert mostanában a megszokottól eltérő lábbelit visel. A klasszikus derby vagy oxford fajta helyett sportcipők jelentek meg a lábán.
Hirdetés
Ad image

„Talán a választások kapcsán akarja felhívni magára a figyelmet” – találgatják az internetezők. Az igazság azonban más lehet.

A média felfigyelt rá, hogy az elmúlt hetek fotóin Joe Biden mindig ugyanolyan cipőt visel. Ezek a kaliforniai Hoka márka fekete tornacipői. A masszív tornacipők egy általános trend részei az Egyesült Államokban, amelyet „gorpcore”-nak (szabadidősnek) neveznek.

Ezeknek a cipőknek az Egyesült Királyságban is van rajongótábora. Harry Styles, Pippa Middleton és Reese Witherspoon is kedveli.

A modell ára mintegy 150 dollárba kerül. Leírásuk hangsúlyozza, hogy lépésbarát, köszönhetően a csatos fűzőnek és a vízálló kialakításnak. A márka úgy hirdeti cipőit, hogy „a lehető legstabilabbak”.

Biden nem csak magánéleti helyzetekben viseli őket. Öltönyhöz is ezt választja.

A legtöbb komment Biden új cipőjével kapcsolatban nagyon támogató. Néhányan azonban politikai trükknek tartják a változást. „Talán a közelgő választások miatt akarja felhívni a figyelmet a politikájára” – jegyezték meg egy hozzászólásban.

De nem kizárt, hogy Donald Trumptól akarja „visszalopni a show-t”, aki korábban aranyszínű tornacipőt hordott. Amikor a volt amerikai elnök bejelentette, hogy éppen ilyen cipők kaphatók új üzletében, minden darab elkelt -írja a polsatnews.

Sokan azonban rámutatnak, hogy a 81 éves Biden azért hord ilyen cipőt, mert gyakran nehezére esik megtartani az egyensúlyát, és magabiztosabbnak érzi magát benne. „Biden most már speciális cipőt visel, hogy ne essen el” – olvasható a kommentekben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés