ACNEWS

Elárulta, mit látott a 40 percig halott anyuka

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A háromgyermekes anyukának, megállt a szíve és kómába esett. 40 percig volt halott, elmondta, mi történt ezidő alatt.
Hirdetés
Ad image

Kirsty Bortof, – aki vőlegényével készült randizni – élettelenül feküdta kanapén, nyitott szemmel. A háromgyermekes anyukának az apja még felajánlotta, hogy pizzát süt a fiainak, hogy a párjával kettesben tölthessen egy kis időt.

Stu, a vőlegénye amikor megérkezett, Kirstyt már reagált semmire. A mentők kétségbeesetten próbálták megmenteni a nőt, de 40 percig haldokolt. Amikor Kirsty-t kórházba szállították, az orvosok hat százalék esélyt adtak a túlélésére.

Az anyának leállt a szíve, mesterséges kómába helyezték, miközben szeretteinek azt mondták, hogy számítsanak a legrosszabbra. Amíg eszméletlen volt, Kirsty azt állítja, hogy valami varázslatos dolog történt, mielőtt visszahozták az életbe – írja a Mirror.

„A családomon kívül senki nem értesült arról, hogy megállt a szívem. Egy médium barátom viszont felhívta a nővéremet, és megkérdezte, mi történt velem.” – magyarázta. „Azt mondta a nővérem, hogy a szellemem a nappalijában van, és arra kértem, írjon listákat a fiaimnak és apámnak.”

„A szellemem azt mondta a médium barátomnak, hogy a testem összeomlik, és nem hiszem, hogy vissza tudok térni. De ő szigorúan azt válaszolta, hogy menjek vissza. Közben a kórházban a családomnak azt mondták, hogy készüljenek fel a végre”.

Kirsty így folytatta: „Emlékszem, amikor végre visszatértem a testembe, pontosan tudtam, mit kell tennem a gyógyuláshoz, mintha letöltöttem volna egy információt. Rájöttem, hogy nem halok meg, a testem tovább él, és hogy az én küldetésem itt még nem ért véget. A sötétség nélkül nem tudod, mi a fény, és hiszem, hogy azért vagyunk itt, hogy felébredjünk, növekedjünk és finomítsuk a rezgéseinket.”

Kirsty úgy véli, hogy a meditációval fel tudta gyorsítani a gyógyulási folyamatot. 10 nappal később megröntgenezték a tüdejét, és a radiológus „sokkot kapott”, mivel a „hegek és a víz gyakorlatilag eltűntek”.

Az anyuka korábban 2011-ben a spanyol hegyekbe vitte a gyerekeit, négy évvel később pedig szerzetes lett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés