ACNEWS

Elvált a férjétől, hogy 109 évig éljen

Illusztráció Fotó: Pixabay
Illusztráció Fotó: Pixabay
Egy amerikai nő úgy véli, hogy csak azért élte meg a 109-et, mert házassága hamar felbomlott, Így nem volt „idegesítő férfi” az életében.
Hirdetés
Ad image

A 109 éves Jennie Libertinit állítása szerint a hosszú élet titka az, hogy nem voltak férfiak az életében. Az pedig biztos, hogy a hölgynek hosszú és boldog az élete, hiszen bejárta az egész világot. A titka pedig egyszerű. „Nincs idegesítő férfi az életemben. Csak a házasságom felbomlásának köszönhetem, hogy 109 éves vagyok” – idézte az idősek otthonában élő nőt a Krone.

Libertini még 1915-ben született egykori szicíliai bevándorlók gyermekeként Baltimore-ban. A 109 éves néninek pedig nemcsak a világ bejárására volt ideje. 1930-ban ugyanis ő volt az első nő, aki dolgozhatott a Nyugdíjbiztosítási Minisztériumban.

A 109 éves Jennie Libertini; Fotó: Facebook

A nő egészen 105 éve koráig élt együtt egy barátnőjével. Annak halála után költözött be végül egy marylandi idősek otthonába. Itt ünnepelte a születésnapját is. A dolgozók bingó partit rendeztek neki, ugyanis ez a kedvenc elfoglaltsága még így, 109 évesen is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés