ACNEWS

Kirúgta magát a Pokolgép énekese, hogy beálljon a másik bandába

Tóth Attila megdöbbentő magyarázatot adott a rajongóknak Fotó: TV2 Tények
Tóth Attila megdöbbentő magyarázatot adott a rajongóknak Fotó: TV2 Tények
Tóth Attila meghökkentő módon egészségügyi okokkal magyarázta, miért szakít 14 év után a bandával.
Hirdetés
Ad image

Így múlik el a világ dicsősége. Tizennégy év ide, vagy oda, a Pokolgép sztárja a minap fejfájással magyarázta a közösségi oldalán, hogy miért hagyja ott a bandát. A rajongók megdöbbentek a híren, de a Madách Színházban Jézus szerepét alakító musicalénekes döntése megmásíthatatlan volt.

„Én és a Pokolgép útjai egészségügyi okokból elválnak egymástól. Köszönöm az elmúlt 14 évet! Nagyon sok sikert kívánok a zenekarnak! Köszönöm az eddigi idő alatt megismert rengeteg barátot! Remélem, a továbbiakban is találkozunk a színpadokon!” – írta Tóth Attila a Facebookon. Aki azóta egy másik bandát, a Mobilmánia nevű együttest erősíti. Na, ez alaposan megzavarta az egykori rajongókat. Tóth Attila kénytelen volt tisztázni a helyzetet.

„Nagyon megterhelő volt a három-négy koncert egymás után, mindig fájt a fejem, emelkedett a vérnyomásom. Akinek egyszer volt sztrókja, annak sokkal nagyobb az esélye arra, hogy újra legyen. Ezt szerettem volna elkerülni – árulta el a színész a Facebook-oldalán. Hozzátette: a Mobilmániában háromfelé oszlik az énekesi feladat, így nem érzi magát annyira leterhelve. A zenész leszögezte: joga van döntéseket hozni és rendelkezni a saját élete felett, ezért senkinek semmi köze ahhoz, mit, miért és hogyan tesz – adta hírül a Ripost.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés