ACNEWS

Musk józanul is szokott X-posztolni késő éjszaka

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube
Régóta lehet tudni, hogy Elon Musk nem veti meg a drogokat. Most elárulta, hogy miért szeret ketamint használni rendszeresen.
Hirdetés
Ad image

A napokban látott napvilágot az az Elon Muskkal készült CNN interjú, amelyben a milliárdos a drogfogyasztási szokásaira is kitért. Méghozzá arról beszélt, hogy körülbelül kéthetente bevesz egy kismennyiségű ketamint. Állítása szerint azért, hogy kicsit helyre tudjon rázódni, de vannak hetek, amikor egyáltalán nem nyúl hozzá. És „szinte mindig józan”, tette hozzá, amikor késő éjjel posztol az X-en.

Arra a kérdésre, hogy mindennapi munkája során visszaélt-e a kábítószerekkel, Musk azt mondta: „Nem hiszem. Ha túl sok ketamint veszek be, nem igazán tudom elvégezni a munkát. Én azonban elfoglalt vagyok.” A milliárdos pedig tényleg rengeteget, saját bevallása szerint körülbelül napi 16 órát dolgozik – összegezte a Blick az interjút. Ebbe pedig nem fér bele, hogy huzamosabb ideig ki legyen ütve. Azt is elmondta, hogy nem hiszi, hogy ketaminhasználata hatással lesz a vállalataira vagy azok állami szerződéseire.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés