ACNEWS

Nicolas Cage fia megverte az anyját

Weston Cage / Fotó: Shutterstock
Weston Cage / Fotó: Shutterstock
Nicolas Cage 33 éves fiát, Westont azzal vádolják, hogy megtámadta édesanyját. Monoklit és más súlyos sérüléseket okozott neki.
Hirdetés
Ad image

A rendőrség vizsgálja az esetet, amely Christina Fulton otthonában történt április 28-án. Nicolas Cage legidősebb fiát, Westont nevezték meg gyanúsítottként az édesanyját érintő testi sértés ügyében – írja a Daily Mail.  Az anya és fia közötti szóbeli vita fizikai összetűzésbe torkollott. Ezután mentőt hívtak az otthonhoz, hogy megvizsgálják Fulton, de ő elutasította, hogy kórházba szállítsák.

A nyomozók szerint Weston eltűnt, mire a rendőrség a helyszínre érkezett, és a bűnüldöző szervek fogják eldönteni, hogy az esetet súlyos testi sértésnek fogják-e minősíteni.

A források szerint az anya megpróbálta megvigasztalni a fiát, aki érzelmi problémákkal küzdött.  Fulton viszont cáfolta, hogy vitatkoztak volna. Ehhez képest a színésznőt vasárnap látták, amint érméket dobott be egy parkolóórába egy monoklival és halványuló zúzódásokkal az arcán. A fotókat ITT lehet megtekinteni.

Westont korábban mentális problémákkal kezelték.  2011-ben pszichiátriai kezelésre került kórházba egy Los Angeles-i erőszakos incidens után.

Annak idején Fulton az Oscar-díjas színészre fogta fia mentális problémáit, azt állítva: „Nicolas Cage kárt okozott, szörnyű dolgot tett, és most nekem kell a fiamról gondoskodni. Én vagyok az, aki felnevelte Westont. Én vagyok az, aki gondoskodott Westonról. Az apja túl elfoglalt volt, amikor színészként dolgozott” – mondta. 

Fulton és a 60 éves Cage 1988-ban kezdtek randizni, és 1990-ben született meg közös gyermekük, Weston. A pár soha nem házasodott össze, és a fiú születése után egy évvel szakítottak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés