ACNEWS

Tombol a szerelem Lajcsi lánya és a 29 évvel idősebb milliárdos között

Boglárka románca még friss, de a szerelme határtalan Fotó: Instagram
Boglárka románca még friss, de a szerelme határtalan Fotó: Instagram
Nem akárki a divattervezőnek tanuló lány párja: a dúsgazdag üzletember, Csipak Péter a tenyerén hordozza őt.
Hirdetés
Ad image

Galambos Boglárkának akár az apja is lehetne az 52 éves milliárdos, legalábbis a kora alapján. Hogy a friss románchoz mit szól a börtönben sínylődő Lajcsi, azt csak sejteni lehet. Tény, hogy a szerelmesek egy közös munka kapcsán ismerkedtek meg és habarodtak egymásba. Csipak Péter a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót Bogiról, akit nőnap alkalmából egy hatalmas rózsacsokorral köszöntött. A képhez a következő sorokat írta:

Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!”

Csipak Péter egyébként remek partinak számít a szingli lányok körében. Sok évvel korábban a szépségkirálynő Horváth Éva volt a barátnője. Nagyvonalúságát jelzi, hogy a Kolontáron a vörösiszap tragédia egyik áldozatának nem volt biztosítása, a háza teljesen megsemmisült. Az üzletember amikor erről tudomást szerzett, ismeretlenül, kérés nélkül az alapoktól a tetőig felépített neki egy új házat. A bajba került családnak csak be kellett költözni az új otthonába.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés