ACNEWS

Videón, ahogy besokallt a borzalmaktól a Hamász szóvivője

Fotó: Képernyőkép / BBC
Fotó: Képernyőkép / BBC
A Hamász szóvivője kiviharzott egy interjúból, miután megkérdezték tőle, hogy a terroristák mivel indokolják az ágyukban alvó izraeli családok megölését.
Hirdetés
Ad image

Ideiglenes szóvivőként, a Hamász gázai külügyminiszter-helyettesét, Ghazi Hamadot faggatta a BBC közel-keleti tudósítója az 1500 izraeli ember meggyilkolásáról.

Az interjúban Hamad azt állította, hogy a Hamász október 7-i izraeli inváziója során, – amikor a terroristák körülzárták a Nova Fesztivált, és 260 fesztiválozót mészároltak le, – nem volt parancs a civilek megölésére.

Azóta felvételek kerültek elő a Be’eri Kibbutzban történt mészárlásról, ahol az embereket az ágyukban mészárolták le.  Az egyik ház hálószobájában három holttestet hagytak rohadni a Hamász harcosai, akik legalább 100 embert öltek meg a közösségben – írja a Mirror.

Hamad azonban hitetlenkedve azt mondta: „Elmondhatom, hogy nem állt szándékunkban megölni a civileket”.

Ezután megkérdezték tőle, hogyan tudja megmagyarzázni, hogy embereket ölnek meg, miközben alszanak. A szóvivő oldalra nézett, majd lehúzta a zakójára erősített mikrofonját, és kijelentette: „Befejezném ezt az interjút.” A mikrofont pedig a padlóra dobta.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés