ACNEWS

A kis Borcsát gyászoló családja egy hete ki sem mozdul a házból

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
Becskén, a katolikus temetőben adják meg a végtisztességet a 18 hónapos kislánynak, aki magára rántotta a tévét.
Hirdetés
Ad image

Gyászol Becske, az alig félezer lelket számláló, nógrádi falucska. Siratja a kis Borcsát, aki egy szerencsétlen mozdulat miatt elveszített a családja. Úgy tudni, a totyogós  kislány felmászott a tévéállványra. Meg akart kapaszkodni, és magára rántotta a majd félmázsás, régi készüléket. Hiába érkezett hozzá gyorsan a segítség, és sietett vele a mentőhelikopter a kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.

„A tragédia a falu határában egy tojásértékesítő telephely mellett történt – mondta az AcNews-nak Agócs Pál, Becske polgármestere. – Ott élt az édesanya a két kislányával, József pedig hétközben Ausztriában dolgozik ácsként. Engem a szomszédok riasztottak a baleset miatt. Mire kiértem, már a helyszínen volt a rendőrség, a mentőhelikopter. Zajlott a kihallgatás.”

A család azóta szinte ki sem mozdult a házból. Úgy tudjuk, a férj sem ment vissza Ausztriába, várja a boncolás eredményét, hogy megadhassák a végtisztességet a kis Bocsának.

„Két napja találkoztam Robi atyával, azt mondta, hogy a gyászoló szülők még nem keresték őt a temetés miatt – folytatta a polgármester. – Információim szerint hamvasztják a kislányt, és majd a jövő hét végén, a helyi katolikus temetőben kísérik az utolsó útjára.”

Borcsa édesapja a faluban nőtt fel, feleségével 3 éve költöztek össze. A legnagyobb szeretetben nevelték a férfi előző kapcsolatából hozott nyolcéves lányukat. Aztán megérkezett a várva várt közös gyermek, Borcsa, akinek fájóan rövid életet adott a sors. A tragikus kimenetelű baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés