ACNEWS

Anya-lánya együtt nyerte meg a siófoki szépségversenyt

Dézi előtt kinyílt egy új világ kapuja Fotó: Dömény Zsuzsa
Dézi előtt kinyílt egy új világ kapuja Fotó: Dömény Zsuzsa
A 38 éves Gréti és 14 éves kamaszlánya, Dézi Siófokon jött, látott és győzött, most a portugáliai világdöntőre készülnek.
Hirdetés
Ad image

Nemzetközi gyermekszépségversenyre gyűltek össze a gyerekek és a szüleik a Balaton-parti városkában. Dézi arany estélyi ruhában, piros-fehér koktélruhában  és magyar népviseletben kápráztatta el a zsűrit.

„A lányomnak két hónapja a barátnője szólt, hogy a Little Miss Hungary szervezésében lesz ez a verseny. Előbb elmentünk egy előválogatóra, ahol Dézi továbbjutott a siófoki Janus Boutique Hotelben tartott döntőbe. Amit a kategóriájában megnyert – újságolta az AcNews-nak Matyi Gréti, a büszke édesanya. – Ez volt az első próbálkozása, jó volt látni, hogy ott vonul ő is a lányok között. Mintha mindig ezt csinálta volna, nagyon határozottan, magabiztosan mozgott. Nagy volt az öröm, mikor a lányom fejére felkerült a legszebbnek járó korona, és a vállára helyezték a szalagot. Eddig is elfogultság nélkül mondogattam, hogy az én Dézikém gyönyörű, de most már korona is bizonyítja ezt.”

Dézi fergeteges  latin-amerikai tánccal varázsolta el a zsűrit Fotó: Dömény Zsuzsa

Grétit a legnagyobb meglepetés akkor érte, amikor az anyukáknak rendezett verseny végén legszebbként az ő neve hangzott el. Őt is megkoronázták, a vállára szalag került, ráadásul meghívást kapott a világverseny döntőjébe, amit májusban Portugáliában rendeznek. „Nagyon jól éreztem magam a siófoki szépségversenyen. Nemcsak koronát nyertem, hanem új barátokat is, ami legalább olyan fontos. A legjobb azonban az volt, hogy az anyukám is nyert a kategóriájában, így most a családunkban egyszerre két királynő van” – újságolta Dézi. Aki úgy tervezi, hogy a középiskola után média szakra jelentkezik majd, mert nagy álma, hogy tévés riporter-műsorvezető legyen.

Alex épp Dubajba, Törökországba és Bulgáriába készül Fotó: Dömény Zsuzsa

Alex négyévesen kezdte

A gyermekszépségversenyeken olykor egészen kicsik is feltűnnek. Miklós-Illés Julianna kisfia, Alex négyéves volt, amikor először a zsűri elé lépett. Azóta Alex nyolcéves lett, közben számos versenyt megnyert. Közben rengeteg barátot, önbizalmat és sikerélményt gyűjtött, ami mind hozzájárult a személyiségfejlődéséhez. Most épp Dubajba, Törökországba, és Bulgáriába készül nemzetközi szépségversenyre. A Győri Radnóti Miklós Általános Iskola is támogatja őt, amikor tanítási idő alatt elengedi a világversenyekre. Alex a modellkedés mellett úszik és néptáncol.

A verseny fotósa, Dömény Zsuzsa szerint a gyerekek élvezték a közös munkát Fotó: Dömény Zsuzsa

Jól viselték a zord időjárást is

„Jó volt látni a gyerekeket, ahogy próbálgatják magukat a siófoki Janus Boutique Hotel kifutóján – mesélte Dömény Zsuzsa sztárfotós, aki több napon át örökítette meg a gyerekek felkészülését a döntőre. – Az anyukák türelmesek voltak, nem erőltettek semmi a kicsikre. Ha pedig a legkisebbek elfáradtak a fotózás közben, pihentek egyet, később befejeztük velük a munkát. Angliában is voltam velük szabadtéri divatfotózáson, amit a zord időjárás ellenére jól viseltek. De hát London ilyen… Áprilisban Portugáliába készülünk a gyerekmodellekkel a világversenyekre, amit majd Dubaj követ.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés