ACNEWS

Bosszúból tűzhalálra ítélte élettársát és exét a szabolcsi nő

Rejtélyes módon csaptak fel a lángok a konyhában Fotó: Pixabay
Rejtélyes módon csaptak fel a lángok a konyhában Fotó: Pixabay
A baktalórántházi asszony nem tudta elviselni, hogy a párja befogadta a volt feleségét, ezért rájuk gyújtotta a házat.
Hirdetés
Ad image

Letartóztatta a bíróság azt az asszonyt, aki féltékenység miatt bosszúból 5 liter lakkbenzinnel lelocsolta az élettársát, annak ágyát és meggyújtotta. Ezután a ház hátsó felébe , a nyári konyhába ment, ahol a férfi volt feleségét akarta megölni: rágyújtotta az ajtót és a szúnyoghálót.

Akkora veszekedést még biztos nem láttak Baktalórántházán, mint ami miatt szombat este rendőrt hívtak a helyi Szabadság utcai családhoz. Mint azt az AcNews megtudta, előző nap egy pár ordítozására figyeltek fel a szomszédok. A ház asszonya azért kelt ki magából, mert a párja közölte vele, hogy a volt feleségének nincs hol laknia, ezért befogadja őt. Több se kellett a nőnek: magából kikelve közölte, hogy akkor ő majd baltával várja a régi-új asszonyt.

A férfi tartotta a szavát. Másnap este megjelent a Szabadság utcai házában a volt feleségével, akit a nyári konyhában helyezett el. Ő maga pedig kényelmesen ledőlt az ágyra, és békésen tévézgetett. Viszont az asszonya dúlt-fúlt, majd egy 5 literes kannából lakkbenzint locsolt az élettársára és az ágyára, majd meggyújtotta. Ezután a nyári konyha ajtaját és a szúnyoghálót is lelocsolta és lángra lobbantotta.

A helyiek az utcára tódulva fogadták a szirénázva lefékező rendőröket, akik bilincsben vitték el a gyújtogató asszonyt.  Miközben döbbenten beszélték egymás között a történteket, a tűzoltók eloltották a lángokat. Addigra a szoba teljesen kiégett, lakhatatlanná vált. Lapunk úgy tudja, a földönfutóvá vált házigazdát és volt feleségét Nagykállón fogadták be a rokonai.

„Az épületet mindkét sértett időben el tudta hagyni, így senki nem sérült meg.  A bíróság a különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban rendelte el a nő letartóztatását. A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be – idézte közleményét Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője.

Ha bebizonyosodik a gyújtogató asszony bűnössége, akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtható.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés