ACNEWS

Robbanás után agyonütötte a 100 éves Ilonka nénit a szomszédja fala

Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Dráma a lágymányosi Kruspér utcában: a robbanás után a társasház egyik lakója lángoló ruhában menekült az épületből.
Hirdetés
Ad image

Kávét főzött a lágymányosi lakásában egy 58 éves férfi, amikor a gázszivárgás robbanáshoz vezetett. A szomszédban élő, 100 éves Ilonka nénire rádőlt a fal. Sajnos esélye sem volt, hogy túlélje  detonációt – írta a tenyek.hu. Ráadásul a tűz a másik lakásra is átterjedt. Sajnos az 58 éves férfi az RTL információi szerint a kórházban meghalt, testének a hetven százaléka megégett. Feleségét szintén kórházban ápolják, az ő állapota válságos.

A szomszéd Tóth Erzsébet szerint  a tragikus körülmények között elhunyt, mozgáskorlátozott Ilonka néni már évtizedek óta le sem jött az emeletről, az önkormányzat gondoskodott számára ennivalóról. Egy másik lakó arról beszélt, hogy sokkolta a nagy tűz és a kétségbeesett segélykiáltások. A kávét főző férfira a ruha is ráégett, úgy szaladt ki a házból.

Ilonka néni romok alatt fekvő holttestére a tűzoltók találtak rá. Két másik sérültet a mentők kórházba szállítottak, kiürített házba a lakók hét órával később térhettek vissza. Az épületet az áramszolgáltató, a két lakást a gázszolgáltató leválasztotta a hálózatról. Statikus fogja megvizsgálni, hogy lakható maradt-e a társasház. Ugyanakkor a tűz keletkezési körülményeinek kivizsgálása érdekében tűzvizsgálat indult.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés