ACNEWS

Kucsera Gábor újjászületett Amerikában

Fotó: Novák Krisztina
Fotó: Novák Krisztina
A kajakozó életének egyik legnagyobb mélypontján kemény kihívással nézett szembe.
Hirdetés
Ad image

Kucsera Gábor és Tóth Dávid kajakozók együtt vágtak neki az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! próbatételének. A két kajakozó olimpikon, – akik több mint két évtizede ismerik egymást – örült annak, hogy együtt küzdhetnek a műsorban. Gábor az AcNews-nak elmondta, hogy a legjobbkor ékezett számára a felkérés, mert éppen életének az egyik legnagyobb mélypontján volt. Pontosan ezért érezte úgy, hogy szüksége lenne a környezetváltozásra.

„Ettől függetlenül lelkileg nagyon nehéz volt összeszedni magam, főleg a műsor elején, és Dávid ebben nagyon jó partner volt. Meghallgatott, ráadásul igyekezett néhány tanáccsal is segíteni. Mindezek ellenére számomra az esték teltek a legnehezebben. Ilyenkor ugyanis a három gyermekem még jobban hiányzott, mint a nap folyamán, amikor lefoglaltak a feladatok” – hangsúlyozta Kucsi (Kucsera Gábor beceneve – a szerk.).

Azt is elmondta, hogy tisztában volt azzal, milyen kemény a műsor, hiszen beszélgetett korábbi játékosokkal. Azonban a megpróbáltatások ellenére mindannyian egybehangzóan azt állították, hogy egy életre szóló élmény volt számukra a lehetőség.

„Az a típus vagyok, aki folyamatosan keresi a kihívásokat, az olyan helyeket, illetve szituációkat, amelyek kizökkentenek a komfortzónámból. Véleményem szerint az új ingerek és impulzusok hatására tud az ember továbblépni, fejlődni és új dolgokba kezdeni. Ráadásul ezekben a szituációkban mindenki még jobban megismeri önmagát. Számomra ez az utazás egyfajta lelki újjászületés volt. Segít abban, hogy letegyem a múlt terheit” – fogalmazta meg érzéseit Gábor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés