ACNEWS

Udvaros Dorottya a kirúgásáról: „Még nincs kész a lelkem”

Udvaros Dorottya Fotó: RTL
Udvaros Dorottya Fotó: RTL
Torokszorító vallomást tett a Nemzet Színésze arról, hogy Vidnyánszky miatt többé nincs helye a Nemzeti Színházban.   
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, 22 év után a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Vidnyászky Attila kirúgta a legendás színésznőt. Álságos módon anyagi okokra hivatkozott, miközben méregdrága pénzekért külföldi rendezőket vett fel. Udvaros Dorottya a Femcafe videójában elárulta, hogy mélyen megrázta a kényszerű távozás.

„Erről nehéz összeszedetten beszélni… valahányszor belépek az öltözőmbe, ott látom 22 év hordalékát. Amikor az embernek a színház a második otthona, annyi minden kötődés van. Szerintem még nem is tudom felfogni pontosan, hogy lesz egy pillanat, amikor ezt össze kell majd csomagolni” – nyilatkozta a színésznő a portálnak. Udvaros Dorottya szerint rengeteg olyan kollégája van, akivel sokat játszott együtt, ők mind szívmelengető üzenet küldtek a történtek kapcsán neki. A művésznőt arról is kérdezték, hogy mik a tervei a jövőre nézve, azonban őszintén bevallotta, hogy erre jelenleg még nem áll készen lelkileg. Elárulta, nincs harag a szívében, se kétségbeesés.

„Azt gondolom, hogy 22 év nagyon hosszú idő, de egyszer minden véget ér. Lehet, hogy az az ajtó, ami most becsukódott, ahelyett kinyílik majd egy másik ajtó. Erre próbálok fókuszálni” – idézte az atv.hu. – Ez még nagyon közeli ez az esemény. Még nincs kész a lelkem arra, hogy most azon gondolkodjak, hogy ennek vége van, hová menjünk tovább. Ennek a megélése, hogy az, ami volt az volt, az még szerintem eltart egy darabig.”

„Nagyon sok minden történt velem és nagy hálával tudok gondolni a jó sorsomra, hogy mindez megadatott. Persze elébe mentem ezeknek a lehetőségeknek és készen álltam a sikerre. De ezekért már korábban meg kellett dolgoznom. Soha nem volt szerepálmom, mégis megkaptam szinte mindent. Nem az érdekelt, hogy eljátszhassam Júliát, vagy Lady Macbeth-et, hanem az, hogy kikkel csinálhatom!” – árulta el korábban a Pepita magazinnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés